Bedrijfsprofiel

Onze werkzaamheden richten zich voornamelijk op timmerwerk, zoals het maken en/of herstellen van dakkapellen, dakramen, kozijnen, windveren, deuren, ramen en luiken.

Verder ook het maken en plaatsen van plafonds, trappen, keukens en het leggen van parket- of laminaatvloeren, maar ook grotere klussen zoals ver- en uitbouwen van uw woning behoren tot onze mogelijkheden. Vanzelfsprekend zijn andere of bijkomende werkzaamheden ook geen probleem (zoals: klein metselwerk). Daarnaast bent u ook voor het aanbrengen van inbraakbeveiliging bij ons aan het juiste adres.

Samenwerking

Wij werken ook regelmatig onder overeenkomsten samen met andere bouwbedrijven om zodoende een maatproduct leveren, en bestaat er voor bouwbedrijven ook de mogelijkheid ons tijdelijk in te huren.

VLOK organisatie

Ons klussenbedrijf is aangesloten bij de VLOK, de vereniging van landelijk georganiseerde klussenbedrijven. Deze organisatie adviseert niet alleen de bedrijven in de aanpak van de klussen, maar vormt ook een garantie voor de klant dat het werk goed afgeleverd wordt.

Klussenbedrijf klein Velderman staat altijd en overal voor iedereen klaar. Waar het binnen onze bedrijfsmogelijkheden ook mag zijn en tegen acceptabele prijzen. “Onze kwaliteit is…… groot zijn in klein dingen.”

Afspraak is afspraak

Wanneer u met ons contact opneemt wordt er een afspraak gemaakt en komen wij bij u langs. Wat er nodig is wordt ter plaatse bepaald en opgemeten, wordt vervolgens besteld, waarna er met de werkzaamheden kan worden gestart.

Bij ons kunt u rekenen op vakmanschap, afspraak is afspraak, een goede sfeer en niet te vergeten een goede prijs.